Siiiiiista dagen i Banjara Basti

Sista dagen med barnen. Vi akte som vanligt till Banjari och borjade dagen med lite sang och mat till barnen. Det var huuuuur gulliga som helst och en tjej borjade grata nar hon fick reda pa att jag skulle aka hem idag. Shit, kommer sakna det har barnen sa sjukt mycket. Det har ar utan tvekan det bast jag gjort I hela mitt liv. Jag lar val inte riktigt fatta att jag inte kommer traffa dom igen foren imorgon nar jag inte satter mig I en bil tillsammans med de andra volontarerna utan istallet befinner mig I Delhi.

Pa eftermiddagen akte vi tillbaka till Banjara igen och kan man verkligen fa ett battre avslut pa den har tiden an att fa ha Kushi (hon med den rosa mossan) I famnen hela tiden. De tar tidernas sotaste unge!!

Det blir ett kort inlagg for jag har lite bradis till maten (den sista maltiden!!) Ikvall tar jag nattbussen till Delhi dit jag anlander tidigt imorgonbitti. Pa fredag aker jag till London for att traffa min kusin Marcus. Pa kopet far jag tydligen traffa Calle. Det ska bli riktigt roligt!

Nu maste jag kila, vi hors!



  
 

 


Pablo, estas fotos son para ti!

Pablo, los chicos de Banjara Basti quieren que sepas cuanto les encantan tus regalos. Eres un buen chico por regalar tus propias cosas para estos chico! Muchas gracias!


 
 

Pics

   
 
 

Tva dagar kvar

Det ar sjukt hur fort tiden har gatt. Nu har jag bara tva dagar kvar har pa garden och med barnen i byn. Kanns helt fel och jag vill verkligen inte aka hem.

Aven idag har jag varit med i Health Project. Som forra veckan gick vi runt och tvattade rent sar, vagde och matte barn, matade de tva undernarda systrarna och Prettie som ar bade mentalt och fysiskt handikappad o.s.v. Vi delade aven ut lite mossor, jackor och skor till barn som var i storst behov av det.
Vet att jag har sagt det har typ tusen ganger med de har barnen ar sa sjukt sota! De ar helt underbara och galnare barn far man leta efter.  Jag vill verkligen verkligen verkligen INTE aka har ifran.

Under de tva sista dagarna kommer jag vara med i dagisgruppen som vi kunnat starta igen nu nar fler volontarer har kommit.  Pa onsdagkvall tar jag nattbuss till Delhi som jag ska utforska pa egen hand under ett par dagar innan jag aker vidare till London.

Till mamma

Hej mamma,
Eftersom jag vet att din favorit-timme pa dagen ar nar du laser min blogg och far skriva ett litet inlagg somvisar hur mycket du alskar mig tanker jag inte saga at dig att sluta. Skriv pa du, men SNALLA, SNALLA sluta kalla mig for ditt gryn/din hona/hjartegull/alsklingshona/alsklingsmaja/honan/gullunge och ja, du fattar poangen. Kalla mig hellre for det namn du faktiskt dopte mig till eller nagot annat som inte far mig att kanna mig som fem ar igen.

Och jag vet att du blev lite besviken pa detta inlagg nu eftersom du sjalvklart trodde att jag hade skrivit nagot om hur mycket jag alskar och saknar dig nar du sag rubriken. Sorry.. For att trosta dig lite far jag vall tillagga att det ska bli gott att ata din mat nar jag kommer till Sverige i februari.

Daligt vader

I tisdags borjade det regna riktigt mycket har vilket gjorde att vi inte kunde ha nagon skola da dessa ar utomhus. Vi har ett klassrum som ar inomhus men de ovriga tva klasserna halls utomhus. Vanligtvis blir det ju riktigt varmt och skont under dagen har, men sen det borjade regna har det varit riktigt kallt. Det slutade visserligen regna under natten till onsdagen men det var fortfarande valdigt kallt och mulet nar vi pa onsdagsmorgonen akte till Banjara. Jag tyckte sa sjukt synd om barnen! De sover direkt pa marken i talt som inte ar vindtata for fem ore, de flesta springer runt barfota och i t-shirts eller korta byxor. De satt och skakade av skold under hela dagen och vi forsokte bara och krama dom mer an vanligt (om det ans ar mojligt) for att de skulle fa lite varme i alla fall.

Under torsdagen regnade det inte heller men det var fortfarande lika kallt. Inte foren sent pa fredagen kom solen fram och alla blev genast lite gladare. Jag hade min sista dag med Health project. Vi gick runt i hela byn och vagde och matte barn, tvattade rent sar och gav ut medecin. Vi matade Meher och hennes syster (de tva sma flickorna vars ben inte vaxer i takt med resten av kroppen) med grot och banan. Jag fick dessutom bara runt pa flickan i oranga klader ni kan se pa bildera (kommer inte ihag hennes namn) som inte ville vara i skolan utan bara sitta i min famn.  Det var en riktigt rolig dag och det kandes som att vi fick mycket gjort. Det var aven en kvinna som fodde barn och det var den absolut minsta bebisen jag sett!! Hela dgen var riktigt rolig och det kandes som att vi fick mycket gjort.

 Det var ju nyar igar ocksa. Eftersom vi far inte ga utanfor garden nar det ar morkt sa vi slog till med tidernas storsta kakbuffe' framfor en lager eld som vi gjorde upp. Tankte gora en liten quize har som ni kan fa svara pa om ni har tid och lust.
1. Vems ide' ar det?
2. Vem at mest?
3. Vem madde samst efterat?
4. Vem struntade i det och var nojdast i alla fall?

Ni far inga svarsalternativ utan far gissa anda. Lycka till!



 


 
 

RSS 2.0