School

I skolan idag gjorde vi lite nya aktiviteter med barnen. De tappar latt koncentrationen sad et galler att hitta pa nya aktiviteter och satt att lara ut pa hela tiden. Vi borjade som vanligt med att skriva upp alfabetete pa tavlan och rabble det nagra ganger. De tar manga som fortfarande inte kan det. Sedan hade vi med oss stora A4-bilder pa bokstaverna och ett foremal som borjar pa den bokstaven. T ex ett stort “A” och sedan ett apple. Sedan ovade vi lite farger och aven en del djur. De mesta glommer de pa en gang men sa var det val antagligen nar vi forst larde oss saker i skolan. Man tar forgivet att alla vet vad en “fish” ar, eller en “tiger”. Men de forsoker verkligen och man marker redan att nagra har lart sig en hel del. Och anda har jag knappt varit har en vecka.

Nar skolan dagen var slut akte vi tillbaka till campet dar vi bor och at och chillade uppe pa takterrasen. Temperaturskillnaden mellan morgon och kvall ar valdigt stor. Pa natterna ar det ca 5 grader medan det pa dagarna ar ca 27 grader i solen. Da ar det lite jobbigt att man maste ha langbyxor och en troja som i alla fall gar en bra bit over axlarna.

Vid halv 3 akte vi tillaka till Banjara for att leka med barnen och ge dom bananer. De tar nagot som vi gor varje onsdag och som vanligt nar vi kommer blir det kaos. Alla vill upp i famnen.

George lamnade oss idag vilket var valdigt trakigt. Som tur ar kommer det komma sec nya volontarer ikvall sa vi inte blir annu mer underbemannade i skolan.


Kommentarer
Postat av: peje007

cooool...men vill ha mer foton!!

2010-12-15 @ 17:10:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0